Clubhuis met Lounge

Een heerlijk Clubhuis

ParkEntree beschikt over een fraai clubhuis met terras, waar bewoners elkaar ten alle tijden kunnen ontmoeten en dingen kunnen organiseren. Het clubhuis heeft een gezellige lounge en eetkamer met biljart, tv en wifi, een semi-professionele keuken, een logeerunit en een ruimte waar bijvoorbeeld fitness of fysiodiensten aangeboden kunnen worden. In de directe nabijheid is bovendien extra zaalruimte voor activiteiten beschikbaar evenals een tweetal tennisbanen.

Het clubhuis en de extra zaalruimten zijn ook de plekken waar verschillende hobby’s kunnen verricht. Dat kan van alles zijn: schilderen, fotografie, handwerk, muziek, theater, dans, computertechniek, en wat u maar verzint. De gastvrouw of gastheer denkt graag met de bewoners mee over hoe een en ander te organiseren in ParkEntree.

Het clubhuis is altijd open voor bewoners. De toegang, een keyless entrance, gebeurt via moderne slimme technieken, die ook de aansturing van dingen als de verlichting en verwarming regelen. U heeft dus geen extra sleutel nodig om binnen te kunnen of de aanwezige apparatuur te kunnen bedienen.

Het clubhuis is gevestigd op de begane grond van de hofappartementen. Een mooie plek met een lekker bezond terras top het zuiden.

schermafbeelding-2016-10-27-om-09-57-18

Impressie van het interieur van het clubhuis

clubhuis-plgr

Plattegrond van het clubhuis