ParkEntree

ParkEntree in Schiedam is de eerste buurt waar Vitaal&Zo actief zal zijn. ParkEntree bestaat uit 48 koopwoningen en 43 huurwoningen in het vrije sectorsegment, een clubhuis met terras aan een van de twee binnentuinen.

18404_vv-01-1-600x450

Vogelvlucht van ParkEntree

18404_ext-04-buitenruimte-600x450

Het terras bij het clubhuis

18404_ext-01-1-600x450

De Singelappartementen

De verkoop van de woningen start op 11 november aanstaande. De verhuur start kort daarna.

In ParkEntree biedt Vitaal&Zo het volgende hospitalitypakket:

  • de exploitatie van gedeelde voorzieningen
  • de inzet van een hospitalitymanager
  • de conceptbewaking van ParkEntree

 

Senior Smart Living

Senior Smart Living is een nieuw leefconcept voor actieve senioren. Hierbij gaan we uit van de kernwaarden verbinden, genieten, ontplooien…..leven!

Naast aandacht voor de huizen zelf, staat Senior Smart Living voor:

– wonen, werken en recreëren met leeftijdgenoten – combinatie van vakantiegevoel en – zinvol leven – ontmoeten – keuzevrijheid en diversiteit – een keuze uit voorzieningen afgestemd op de doelgroep – zeggenschap!

Lees verder
seniorsmartliving.nl

Solivita

Solivita is een initiatief om in Amsterdam te komen tot een multi-use complex voor wonen, welzijn, zorg, wellness en andere (maatschappelijke) voorzieningen.

Wat willen we bieden? Onze missie is “Leven onder de mensen, onafhankelijk en samen in vernieuwende zekerheid”. Het moge duidelijk zijn dat we mensen geen garanties kunnen bieden in de voortdurend veranderende samenleving, maar we kunnen wel met hen werken aan een vernieuwende zekerheid. Dat doen we door uit te gaan van de kernwaarden Vernieuwing, Vitaliteit en Zekerheid.